Sobes - www.rooms.hr

english    hrvatski

Language

Language

english   hrvatski

Adresa

Supilova 30
10000 Zagreb
Croatia

Linkovi

Nalazimo se 300 m od autobusnog kolodvora i terminala za autobus koji vozi na aerodrom te 250 m od tramvajske stanice. Udaljeni smo 15 minuta vožnje od aerodroma i 1,5 km od željezničkog kolodvora.

Od autobusnog kolodvora - prijeđite na suprotnu stranu ulice (Držićeva), doći čete na Botićev trg na kojem se nalazi parkiralište. Prva ulica na desnoj strani je Supilova ulica. U Supilovoj ulici nakon otprilike 200 m, na broju 30 s desne strane nalazi se naš objekt Sobes.

Od željezničkog kolodvora - ispred kolodvora nalazi se tramvajska stanica. Uzmite tramvaj broj 2 ili 6 u pravcu istoka, prema autobusnom kolodvoru. Siđite na trećoj stanici. Naći ćete se ispred autobusnog kolodvora. Prijeđite ulicu u suprotnom smijeru od autobusnog kolodvora i doći ćete na Botićev trg na kojem se nalazi parkiralište. Prva ulica na desnoj strani je Supilova ulica. U Supilovoj ulici nakon otprilike 200 m, na broju 30 s desne strane nalazi se naš objekt Sobes. 

Od aerodroma - Uzmite taxi (cijena oko 100 kn) ili autobus (cijena oko 35 kn). Autobus će vas dovesti do autobusnog kolodvora. Prijeđite na suprotnu stranu ulice (Držićeva), doći čete na Botićev trg na kojem se nalazi parkiralište. Prva ulica na desnoj strani je Supilova ulica. U Supilovoj ulici nakon otprilike 200 m, na broju 30 s desne strane nalazi se naš objekt Sobes.

From Address:
Powered by Phoca Maps