Info

Dajemo u zakup domenu: www.rooms.hr

  • Od 2012-2018 korištena je za iznajmljivanje soba ( Sobes) u Zagrebu
  • 95% rezervacija imali smo preko naše web stranice rooms.hr, dok je preostalih 5% bilo preko booking.com-a, hostelworld-a…
  • Stranica rooms.hr imala je ukupno 114.000 posjetitelja u navedenom periodu
  • Domena rooms.hr idealna je za rezervaciju smještaja u Hrvatskoj

Web domain is for rent: www.rooms.hr

  • From 2012-2018 was used for renting rooms (Sobes) in Zagreb
  • 95% of booking we had through our web site rooms.hr, while the remaining 5% were over booking.com, hostelworld…
  • Our web site rooms.hr had a 114,000 visitors in the mentioned period
  • Domain rooms.hr is ideal for booking accommodation in Croatia